Заздравител за нокти NAIL REPAIR ЛАЙТ

Заздравител за нокти NAIL REPAIR ЛАЙТ

Заздравител за нокти NAIL REPAIR ЛАЙТ, 12 мл

26.20 лева

Заздравител за нокти, иновативен продукт, специално разработен за меки и чупливи нокти, когато проблема не е толкова остър, с 50% по – ниска концентрация на активни вещества. Да се използва, когато на Nail Repair / Найл Репеър заздравител за нокти е агресивен към ноктите.Подходящ за стартиране на процедурите при извънредно тънки нокти.

Ефективното му действие се базира на възстановяване на белтъчнта молекула в роговия слой на нокътя без да слепват трите му слоя и запазваки неговата жизненост и еластичност. По този начин увредените нокти се заздравяват и краищата им са защитени от нацепване и разрушаване. Първите резултати са видими и след кратковременна употреба (4 седмици).

Найл Репеър (Nail REPAIR) заздравител за нокти, заздравява меките и чупливи нокти, възстановява нокътя отвътре, стимулира разстежа на нокътя, активира обновяването на белтъчните молекули, подобрява плътността на роговия на нокътната плочка, изглажда неравностите, запазва еластичността на нокътя.

Начин на употреба :

Продуктът е за външна употреба!

Върху всеки нокът се нанася равномерен слой заздравител за нокти в два последователни дни без да се изтрива стария слой.

На третия ден покритието се отстранява с ДВУФАЗЕН ЛАКОЧИСТИТЕЛ Soft Remover без ацетон

на Micro Cell и се нанася отново в два последователни дни, по гореописания начин, без да се отстранява слоят нанасен от предишния ден. Двудневните апликации продължават за срок от 3-4 седмици или до пълното възстановяване на ноктите.

За да предпазите кутикулите около ноктите , намажете с ГЕЛ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ НА КУТИКУЛИ Cuticle Comfort 2:1, крем или олио кутикулите преди нанасяне.

При не толкова остро изразен проблем - меки и чупливи нокти и като превантивна мярка се препоръчва изпозлването на заздравителя за нокти като основа преди нанасянето на декоративен лак – 1-2 седмично или като топ лак.

INCI : BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, AQUA (WATER), FORMALDEHYDE, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, ETOCRYLENE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), SILICA, POLYVINYL BUTYRAL.

Предупреждение: Nail Repair е лесо запалим, пазете от огън! Съдържа 1% формалдехид! Пази от деца! Разклати добре преди употреба! Да се ибягва контакт с очите! След употреба почитете добре отвора. 

Produced by Jugendis Kosmetik GmbH for Parico Cosmetics GmbH, 46286 Dorsten, Germany