Комплект заздравител+Зимен балсам за ръце+ПОДАРЪК мини универсален Топ лак

Снимка: 
Комплект заздравител+Зимен балсам за ръце+ПОДАРЪК мини универсален Топ лак

Kомплект заздравител+Зимен балсам за ръце+ПОДАРЪК мини универсален Топ лак

36.20 лв.

Найл Репеър Nail REPAIR заздравител за нокти, заздравява меките и чупливи нокти, възстановява нокътя отвътре, стимулира растежа на нокътя, активира обновяването на белтъчните молекули, подобрява плътността на роговия на нокътната плочка, изглажда неравностите, запазва еластичността на нокътя.

Micro Cell 3000 ЗИМЕН БАЛСАМ ЗА РЪЦЕ, 100ml – Действащите активни съставки като Витамин В, Маслина и екстракт от репичка, подхранват кожата в дълбочина, придавайки и копринена мекота и еластичност, дори когато кожата на ръцете е много стресирана и суха.

  • Богата и интензивна грижа
  • Защитава кожата от вредното влияние на околната среда
  • Дълбока хидратация
  • Възстановява естествената бариерна функция на кожата
  • Winter Hand Balm попива бързо и се усеща като втора кожа, предпазвайки от сухота и болезнено разраняване ръцете, най-вече през студените зимни месеци. Ръцете за защитени и омекотени през целия ден.

Универсален мини топ лак NAIL WONDER, 4.5 ml

Продуктът е съвместим с всички декоративни лакове за нокти. Подпомага бързо изсъхване и удължава трайността на декоративния лак. Освежава и подчертава цвета.

Предупреждение: Лесно запалими, пазете от огън! Пази от деца! Да се избягва контакт с очите! Продуктът е за външна употреба!

Produced by Jugendis Kosmetik GmbH for Parico Cosmetics GmbH, 46286 Dorsten, Germany

ПОРЪЧАЙ