Комплект Заздравител + Гел за омекотяване на кутикули

Снимка: 
Комплект Заздравител + Гел за омекотяване на кутикули

Найл Репеър (Nail REPAIR) заздравител за нокти, заздравява меките и чупливи нокти, възстановява нокътя отвътре, стимулира растежа на нокътя, активира обновяването на белтъчните молекули, подобрява плътността на роговия на нокътната плочка, изглажда неравностите, запазва еластичността на нокътя.

Насладете се на нашето предложени за здрави и красиви нокти Заздравител за нокти + Гел за омекотяване на кутикули за нокти​ на промоционална цена от 33 лева, за да бъдат ноктите Ви здрави и красиви.

Заздравител за нокти NAIL REPAIR ГЛАНЦ, 12 мл 

Заздравител за нокти, иновативен продукт, специално разработен за меки и чупливи нокти с прекрасен гланц.

Ефективното му действие се базира на възстановяване на белтъчната молекула в роговия слой на нокътя без да слепват трите му слоя и запазвайки неговата жизненост и еластичност. По този начин увредените нокти се заздравяват и краищата им са защитени от нацепване и разрушаване. Първите резултати са видими и след кратковременна употреба (2 седмици).

Гел за омекотяване на кутикули CUTICLE COMFORT 2:1                                                  

Едновременно защитава и се грижи за кутикулите около ноктите. Нежно омекотява излишните кожички и улеснява тяхното отстраняване. Двоен ефект върху кожичките около нокътя :

Калций и Вит. B5 подхранват и защитават. Морски соли и хитин отстраняват нежно мъртвите и излишни кутикули. Не съдържа агресивни към кожата вещества!

Едно класическо допълнение кореспондиращо с Вашето настроение и индивидуалност.