Комплект Заздравител за нокти Green

Снимка: 
Комплект Заздравител за нокти Nail Repair Green+Лакочистител Green and Clean Nail Repair Remover

Комплект Заздравител за нокти Nail Repair Green+Лакочистител Green and Clean Nail Repair Remover

35.00 лв. 

ПОРЪЧАЙ

Системите за грижа за ноктите MICRO CELL GREEN гарантират най-високо качество, бързи резултати и  целенасочено решаване на проблема меки, цепещи се, чупещи се нокти, използвайки изцяло безвредни съставки.Продуктите от серията MICRO CELL GREEN се грижат нежно и ефективно, като в същото време предлагат максимална ефективност в кратки срокове. MICRO CELL GREEN предоставя цялостна всекидневна грижа за здрави и красиви нокти.

Заздравител за нокти NAIL REPAIR GREEN 12 мл

Познатата до сега формула на класическият NAIL REPAIR заздравител за нокти в нова зелена опаковка. Този специален продукт БЕЗ формалдехид е разработен специално за изключително сухи и особено чувствителни проблемни нокти. Той укрепва и заздравява меките, чупливи нокти, предпазва от нацепване върховете на нокътната плочка, правейки ноктите устойчиви и здрави. В допълнение, защитава нокътя от вредните UV лъчения и други външни дразнители.

Уникалният ефект на MICRO CELL NAIL REPAIR GREEN се основава на възстановяването на протеинови молекули в роговия слой на нокътя. В резултат на това проблемните нокти се укрепват отвътре и се предпазват от чупене, цепене, лющене и др. Силициевите и минерални UV филтри помагат за предпазване на нокътната плочка от изсушаване. А резултатът е здрав и красив нокът.

Лакочистител GREEN and CLEAN NAIL REPAIR REMOVER БЕЗ аромат и БЕЗ ацетон 100 мл

Формулата за интензивно почистване лечение на арганово масло и витамин Е има овлажняващ и подхранващ ефект.

Премахващият лак за нокти Green and Clean е без ацетон и етилацетат. Кристално чистата му консистенция е неутрална за аромата, разтваря перфектно и много нежно всеки лак за нокти, без да изсушава нокътя.

ПредупреждениеGreen and Clean Nail Repair Remover и Nail Repair Green са лесно запалими, пазете от огън! Пази от деца! Да се избягва контакт с очите! Продуктът е за външна употреба!

Produced by Jugendis Kosmetik GmbH for Parico Cosmetics GmbH, 46286 Dorsten, Germany