MED-CLEAN почистващ антибактериален гел за ръце, 400 ml.

АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ ЗА РЪЦЕ, 50 ml.

Micro Cell MED-CLEAN HANDHYGIENE GEL почистващ антибактериален гел за ръце , 400 мл

26.20 лева

Постоянната хигиена на ръцете е едно от най- важните изисквания, за да се предпазим от инфекции и болести. Водата и сапуна не винаги са достатъчни, защото те отстраняват само малка част от микроорганизмите като бактерии, микроби и вируси.

Хигиената на ръцете е важна и необходима особено когато сте сред други хора, пътувате или прекарвате много време на открито. Правилната хигиена е от изключително значение през грипния сезон.

MED-CLEAN HANDHYGIENE GEL на MICRO CELL е почистващ гел за ръце. Той има анти-септичен ефект, основан на обогатен с Микро сребро разтвор, който ефективно елиминира бактерии и гъбички. Със своето почистващо действие MED-CLEAN HANDHYGIENE GEL предпазва от инфекции и вируси. В допълнение, алантоин  и Алое Вера защитават кожата от изсушаване като придават мекота и чувство за свежест.  

Един продукт 4 действия:

  • Почиства
  • Дезинфекцира
  • Хидратира
  • Предпазва

Начин на употреба: Малко количество от  MED -CLEAN HAND ХИГИЕНА GEL се изстисква  дланите и се втрива с леки движения до попиване в желания участък. Не мийте ръцете си след прилагане. MED-CLEAN HAND ХИГИЕНА GEL се прилага без вода и кърпа. Подходящ за пътуване и у дома. Може да се използва многократно всеки ден по цялото тяло като се избягва контакт с открити рани и лигавици. Подходящ за възрастни и деца над 3 години.

Предупреждение: Да се избягва контакт с очите, открити рани и лигавици! 

INCI(CTFA):ALCOHOL, AQUA (WATER), CLYCERIN, PANTHENOL, ALOE BARBADENSIS GEL(LEAF JUICE), CAMPHOR.ALLANTOIN, SILVER,EUCALIPTUS GLOBULUS LEAF OIL,BENZYL SALICYLATE,CARBOMER,TETRAHIDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE,PARFUME (FRAGANCE),ETHYLHEXYLGLYCERIN,LIMONENE,HIDROXYCITRONELLAL.

Produced by Jugendis Kosmetik GmbH for Parico Cosmetics GmbH, 46286 Dorsten, Germany