MED-CLEAN почистващ антибактериален гел за ръце, 50 ml.

MED-CLEAN почистващ антибактериален гел за ръце

Micro Cell MED-CLEAN HANDHYGIENE GEL почистващ антибактериален гел за ръце , 50 мл

4.80 лева

Постоянната хигиена на ръцете е едно от най- важните изисквания, за да се предпазим от инфекции и болести. Водата и сапуна не винаги са достатъчни, защото те отстраняват само малка част от микроорганизмите като бактерии, микроби и вируси.

Хигиената на ръцете е важна и необходима особено когато сте сред други хора, пътувате или прекарвате много време на открито. Правилната хигиена е от изключително значение през грипния сезон.

MED-CLEAN HANDHYGIENE GEL на MICRO CELL е почистващ гел за ръце. Той има анти-септичен ефект, основан на обогатен с Микро сребро разтвор, който ефективно елиминира бактерии и гъбички. Със своето почистващо действие MED-CLEAN HANDHYGIENE GEL предпазва от инфекции и вируси. В допълнение, алантоин  и Алое Вера защитават кожата от изсушаване като придават мекота и чувство за свежест.  

Един продукт 4 действия:

  • Почиства
  • Дезинфекцира
  • Хидратира
  • Предпазва

Начин на употреба: Малко количество от  MED -CLEAN HAND ХИГИЕНА GEL се изстисква  дланите и се втрива с леки движения до попиване в желания участък. Не мийте ръцете си след прилагане. MED-CLEAN HAND ХИГИЕНА GEL се прилага без вода и кърпа. Подходящ за пътуване и у дома. Може да се използва многократно всеки ден по цялото тяло като се избягва контакт с открити рани и лигавици. Подходящ за възрастни и деца над 3 години.

Предупреждение: Да се избягва контакт с очите, открити рани и лигавици! 

INCI: ALCOHOL, AQUA (WATER), CLYCERIN, PANTHENOL, ALOE BARBADENSIS GEL(LEAF JUICE), CAMPHOR.ALLANTOIN, SILVER, EUCALIPTUS GLOBULUS LEAF OIL, BENZYL SALICYLATE, CARBOMER, TETRAHIDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE, PARFUME (FRAGANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, HIDROXYCITRONELLAL.

Produced by Jugendis Kosmetik GmbH for Parico Cosmetics GmbH, 46286 Dorsten, Germany