MED-CLEAN почистващ гел за ръце, 50 ml.

MED-CLEAN ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА РЪЦЕ, 50 ml.

Micro Cell MED-CLEAN HANDHYGIENE GEL почистващ гел за ръце, 50 мл

4.80 лева

Постоянната хигиена на ръцете е едно от най- важните изисквания. Водата и сапуна не винаги са достатъчни. Хигиената на ръцете е важна и необходима особено когато сте сред други хора, пътувате или прекарвате много време на открито.

MED-CLEAN HANDHYGIENE GEL 50 ml на MICRO CELL е почистващ гел за ръце. Обогатен с Микро сребро. В допълнение Алантоин и Алое Вера – защитават кожата от изсушаване като придават мекота и чувство за свежест.

Един продукт 4 действия:

Почиства
Хидратира
Предпазва
Омекотява

Начин на употреба: Малко количество от MED-CLEAN HAND ХИГИЕНА GEL се изстисква в дланите и се втрива с леки движения до попиване в желания участък. Не мийте ръцете си след прилагане. MED-CLEAN HAND ХИГИЕНА GEL се прилага без вода и кърпа. Подходящ за пътуване и у дома. Може да се използва многократно всеки ден по цялото тяло като се избягва контакт с открити рани и лигавици. Подходящ за възрастни и деца над 3 години.

Предупреждение: Да се избягва контакт с очите, открити рани и лигавици! 

INCI(CTFA):ALCOHOL, AQUA (WATER), CLYCERIN, PANTHENOL, ALOE BARBADENSIS GEL(LEAF JUICE), CAMPHOR.ALLANTOIN, SILVER,EUCALIPTUS GLOBULUS LEAF OIL,BENZYL SALICYLATE,CARBOMER,TETRAHIDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE,PARFUME (FRAGANCE),ETHYLHEXYLGLYCERIN,LIMONENE,HIDROXYCITRONELLAL

Produced by Jugendis Kosmetik GmbH for Parico Cosmetics GmbH, 46286 Dorsten, Germany