Micro Cell 3000 DE-PIGMENT – ДЕПИГМЕНТИРАЩ СЕРУМ ЗА РЪЦЕ

Micro Cell 3000 DE-PIGMENT – ДЕПИГМЕНТИРАЩ СЕРУМ ЗА РЪЦЕ

Micro Cell 3000 DE-PIGMENT – ДЕПИГМЕНТИРАЩ СЕРУМ ЗА РЪЦЕ

26.20 лева 

Висококачественият активен растителен екстракт в депигментиращия серум намалява и регулира нарушенията на пигментацията по-ръцете, като регулира синтеза на меланин и стимулира синтеза на колаген. Кожата е по-здрава и плътна. Резултатите са значително по-гладки, младежки ръце без пигментни петна.

  • Витализира
  • Подхранва
  • Хидратира кожата

Начин на употреба: Външно. Достатъчно количество от серума (две впръсквания от дозатора) се разпределя по ръцете с леки масажни движения до попиване. Колкото по често се използва депигментиращия серум, толкова по – добър ефект ще постигнете. Препоръчваме Ви следната анти-ейдж процедура един път седмично:

  1. Нанесете Hand scrub пилинг за ръце по външната и вътрешната страна на дланите и ексфолирайте под течаща вода. Може да го прилагате и върху нокътната плочка и кутикулите за допълнително омекотяване и хидратация. Измийте с хладка вода.
  2. След това нанесете достатъчно количество от De-Pigment Serum (две впръсквания) върху подсушените ръце и го втрийте в кожата.
  3. С нежен масаж нанесете Omega Hand Mask подхранваща маска.
  4. Покрийте ръцете с затоплена хавлиена кърпа и останете така за 10-15 мин.
    Отстранете кърпата и/или ръкавиците. Измийте ръцете с хладка вода и подсушете.
  5. Завършете с Caviar Hand cream подхранващ крем с черен хайвер или Hand Protection защитен крем за ръце.

INCI: AQUA (WATER), GLYCERIN, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LACTIC ACID, ALLANTOIN, ASCORBIC ACID, DIGLUCOSYL GALLIC ACID, PHENETHYL ALCOHOL, SACCHARIDE ISOMERATE

Produced by Jugendis Kosmetik GmbH for Parico Cosmetics GmbH, 46286 Dorsten, Germany