Сет Заздравител + Писалка за омекотяване на кутикули - 29.90 лева

Снимка: 

Найл Репеър (Nail REPAIR) заздравител за нокти, заздравява меките и чупливи нокти, възстановява нокътя отвътре, стимулира растежа на нокътя, активира обновяването на белтъчните молекули, подобрява плътността на роговия на нокътната плочка, изглажда неравностите, запазва еластичността на нокътя.

Насладете се на нашето предложени за здрави и красиви нокти Заздравител за нокти + Писалка за омекотяване на кутикули за нокти​ на промоционална цена от 29.90 лева, за да бъдат ноктите Ви здрави и красиви.

Заздравител за нокти NAIL REPAIR ГЛАНЦ, 12 мл 

Заздравител за нокти, иновативен продукт, специално разработен за меки и чупливи нокти с прекрасен гланц.

Ефективното му действие се базира на възстановяване на белтъчната молекула в роговия слой на нокътя без да слепват трите му слоя и запазвайки неговата жизненост и еластичност. По този начин увредените нокти се заздравяват и краищата им са защитени от нацепване и разрушаване. Първите резултати са видими и след кратковременна употреба (2 седмици).

Писалка за омекотяване на кутикули CUTICLE CARE PEN, 5ml

CUTICLE CARE PEN е идеалното допълнение към продуктите на Microcell 2000. Балсама под формата на писалка осигурява оптимално поддръжка на кожичките дори и когато сте в движение, навсякъде и по всяко време. CUTICLE CARE PEN съдържа висококачествени масла като масло от ядката на праскова, масло от жожоба и ориз, които се грижат нежно за кожичките и позволяват израстването за здрав и мек кутикул.С CUTICLE CARE PEN кутикулите стават гладки и еластични.