Anti-Age терапия за ръце

Снимка: 
Anti-Age терапия за ръце

Anti-Age терапия за ръце

56.00 лв.  

ПОРЪЧАЙ

Три професионални бустера за красота, които придават на ръцете добре поддържан и привлекателен външен вид, като правят ръцете гладки и меки. Комплектът осигурява интензивна грижа и се бори с първите признаци на стареене.

ANTI AGING POWER PACK за защита срещу стареене Micro Cell Beauty Booster съдържа:

1 бр. Micro Cell 3000 ИЗГЛАЖДАЩ СЕРУМ ЗА РЪЦЕ 15 мл. Бустер за красота с лифтинг ефект за красиви и здрави ръце. Уникалният концентрат съдържа 100% естествен колаген, насърчава намаляването на дълбочината, на бръчките и дългосрочното натрупване на влага. Цялостна грижа за ръце, които изглеждат по-млади и по-добре поддържани. Формула с хайвер протеини и микронутриенти. Витализира, овлажнява, изглажда грубостите и защитава кожата от преждевременно стареене.

1 бр. ПОДХРАНВАЩ КРЕМ С ЧЕРЕН ХАЙВЕР 75 мл. е богат на хранителни вещества и изграждащ енергия крем за ръце. Специално разработен  според принципа на хранителната козметика, за жени които имат високи изисквания за ефективност и качество на продукта. Интензивно регенериращ и възстановяващ крем за ръце богат на основни витамини, микроелементи, протеини и минерали. Екстрактът от хайвер във високи дози предотвратява преждевременно стареене на кожата.

1 бр. QUICK ACTION ANTI AGING HAND MASK, 1 чифт – Луксозен спа център за ръце за дома. Подхранващата и интензивно изглаждаща маска за ръце с бързо действие помага на сухите и взискателни ръце да изглеждат гладки и млади. Коктейлът от хиалуронова киселина, масло от жожоба и масло от шеа превръщат козметичните ръкавици в професионална грижа за ръцете.

Начин на употреба: Външно! Да се избягва контакт с очите!

Micro Cell 3000 ИЗГЛАЖДАЩ СЕРУМ ЗА РЪЦЕ, 15 мл. – Достатъчно количество от серума (две впръсквания от дозатора) се разпределя от външната и вътрешната страна на ръцете с леки масажни движения до попиване.

ПОДХРАНВАЩ КРЕМ С ЧЕРЕН ХАЙВЕР, 75ml – Малко количество от крема се разпределя върху дланите и се втрива с леки масажни движения от външната и вътрешната страна на ръцете до пълно попиване.

QUICK ACTION ANTI AGING HAND MASK, 1 чифт – Почистете ръцете и не ги изсушавайте. След това сложете ръкавиците върху влажните ръце и оставете да подействат 20-30 минути. След сваляне, масажирайте останалите върху кожата активни съставки в ръцете.

Produced by Jugendis Kosmetik GmbH for Parico Cosmetics GmbH, 46286 Dorsten, Germany