Starter kit здрави нокти

Снимка: 
Starter kit здрави нокти

Starter kit здрави нокти

33.00 лв. 

ПОРЪЧАЙ

Базов комплект за здрави нокти. Бързо и ефикасно се справя с проблема меки, цепещи се и чупещи се нокти за по-малко от 3 седмици.

Комплектът съдържа:

  • 1 бр. Заздравител за нокти NAIL REPAIR ГЛАНЦ, 12 мл –  Найл Репеър (Nail REPAIR) заздравител за нокти, заздравява меките и чупливи нокти, възстановява нокътя отвътре, стимулира растежа на нокътя, активира обновяването на белтъчните молекули, подобрява плътността на роговия на нокътната плочка, изглажда неравностите, запазва еластичността на нокътя.
  • 1 бр. Лакочистител NAIL REPAIR REMOVER БЕЗ АЦЕТОН, 100 мл. БЕЗ АЦЕТОННежен и щадящ ноктите. Иновативна формула за идеално отстраняване на всякакво покритие върху нокътя и грижа за него. Защитава нокътя от дехидратация. Стимулира растежа. Не оставя бели петна по нокътната плочка и кутикулите. Подходящ при ноктопластика. Нежна и дълготрайна грижа за кожата на ръцете. Уникална формула, разработена за почистването на лака от лесно чупливи и меки нокти. По естествен начин допълва цялата терапия с продуктите MICRO CELL 2000.

    Начин на употреба: Може да се използва ежедневно. Разпределете малко количество от разтвора върху козметичен тампон или памук, почистете лака от ноктите с леки масажни движения.

Предупреждение: Лесно запалими, пазете от огън! Пази от деца! Да се избягва контакт с очите! Продуктът е за външна употреба!

Produced by Jugendis Kosmetik GmbH for Parico Cosmetics GmbH, 46286 Dorsten, Germany